Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZILI GAZETECİLERDEN İNCİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

30 Mart seçimlerinin arkasından seçimi kazanarak

AKYAZILI GAZETECİLERDEN İNCİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 başkanlık koltuğuna oturanlara yapılan “Hayırlı olsun” ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu ziyaretlerden birini de Akyazılı gazeteciler Hendek Belediye başkanı Ali İnci’ye yaptı.

Gazeteci Salim Özyılmaz ile Kenan Certel, bir kez daha belediye başkanı seçilme başarısı gösteren Hendek Belediye Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler ve çiçek verdiler..

Akyazılı gazeteciler Özyılmaz ve Certel, ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada başkan İnci’ye “Zorlandın ama tekrar başkan olma başarısı gösterdin” dediler ve tüm engellemelere rağmen bir kez daha başkan seçilmeni bir başarı olarak değerlendiriyoruz dediler.

Hendek Belediye başkanı Ali İnci’de iki kadim dostun yaptığı bu ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gazeteci olmalarına rağmen her ikisi de bana candan bir dost gibidirler. O nedenle yaptıkları bu ziyaret benim için son derece önemlidir dedi.

Mahalli İdareler seçimine iki pencereden bakmak lazım diyen Ali İnci konuyla ilgili görüşlerini şöyle aktardı “ Olayı aday adaylığı öncesi ve sonrası diye ikiye ayırmak lazım.

Adaylık öncesi bazı gizli odaklar benim tekrar aday olmamam için ellerinden geleni yaptılar ama benim bir kez daha belediye başkan adayı olmamı engelleyemediler. Seçim sırasında da benim belediye başkanı seçilmemem için bu şer odaklarına yenileri de eklendi ve birlikte çalıştılar ancak başarılı olamadılar diyen Hendek Belediye başkanı Ali İnci, yaptığım hizmetleri bilen ve gören sağduyulu Hendekli hemşehrilerim takdir haklarını bir kez daha benim için kullandılar ve şer odaklarının heveslerini bir kez daha kursaklarında bıraktılar dedi ve ben de sağduyulu davranan ve bana güvenen hemşehrilerime gece gündüz demeden çalışarak karşılık vereceğim diyerek seçimde oyları ile kendisini bir kez belediye başkanı yapanlara teşekkür etti.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı