Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

GAZETECİLER 2 DOKTOR VE 1 MUHTARA DAHA PLAKET VERDİ

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle

GAZETECİLER 2 DOKTOR VE 1 MUHTARA DAHA PLAKET VERDİ

 Akyazı Devlet Hastanesi başhekim, yardımcısı ve yöneticileri ile birlikte başarılı olan doktorlarla, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz ile Verem Savaş Dispanseri emekli başhekimi Dr. Yaşar Yılmaz’ı başarılı çalışmalarından ve Akyazılılara yaptıkları sağlık hizmetlerinden ötürü plaketle ödüllendiren Akyazı’da görev yapan gazeteciler, bu defa da yıllarını yine sağlık alanında Akyazılılara hizmet ederek geçirmiş olan Dr. Zekeriya Özcan ile Diş Hekimi Çetin Savcı ve bir dönem muhtarlık yapmasına rağmen, görevde bulunduğu süre içinde  Köyüne önemli hizmetler getiren ve eserler kazandıran, ayrıca her ay yaptığı toplantılarla da gelir ve gider durumunu seçmenleri ile paylaşan ve onlara hesap vererek şeffaflık örneği gösteren Alaağaç Köyü Muhtarı Adem Güner’i de birer plaketle ödüllendirdi.

Gazeteci Salim Özyılmaz plaketleri verirken yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Dr. Zekeriya Özcan yarım asırdan fazla Akyazı’da hekim olarak görev yapmıştır. Bu yarım asırlık süre içinde Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimliğinden Kaymakam Vekilliğine kadar bir çok görevi de başarıyla yapmış değerli bir doktorumuzdur.

Diğer taraftan Diş Hekimi Çetin Savcı’da Akyazı’nın ilk öğretmenlerinden biri olan merhum babasından aldığı bayrağı, elinden düşürmeden gönderde tutmayı başarmış ve sağlık alanında Akyazılılara büyük hizmetleri olan değerli bir diş hekimimizdir. Kendisi Diş Hekimliğinin yanı sıra Akyazılılara yine sağlık alanında Başhekim olarak yıllarca görev yaptıktan sonra Sakarya Diş Hastanesinin kurucusu olmuş ve yıllarca da aynı hastanenin başhekimliğini başarıyla yapmış değerli bir hemşehrimizdir.

Alaağaç Köyü Muhtarı Adem Güner’de belki de muhtarlık tarihinde seçmenine arda bir hesap veren ilk muhtar olma özelliğini üzerinde taşımaktadır. 5 yıllık süre içinde getirdiği hizmetlerin yanı sıra doğruluk ve dürüstlük örneği ile de Adem Güner ödül almayı hak etmiştir. İşte bu nedenlerden ötürü hem doktorlarımız hem de muhtarımız Akyazı’da görev yapmakta olan biz gazetecimler tarafından plaketle ödüllendirilmişlerdir” dedi.

Akyazılı gaszetecilerden plaket ödülü alan Dr. Zekeriya Özcan ile Diş Hekimi Çetin Savcı ve Alaağaç Köyü Muhtarı Adem Güner’de hatırlanmış ve plaketle ödüllendirilmiş olmaktan duydukları memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdiler ve Gazetecilere teşekkür ettiler.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı