Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ARİFİYE GELENEKSEL HAZİRAN BULUŞMA TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK

Geçtiğimiz Cumartesi günü olağan aylık

ARİFİYE GELENEKSEL HAZİRAN BULUŞMA TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK

toplantısını yapmak üzere Arifiye'de bir araya gelen Arifiyeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu  bu yıl toplanma tarihini 21 Haziran olarak değiştirdi.

Konu İle ilgili açıklama Dernek sözcüsü Gani Yurtseverden geldi

"1937'de Eğitmen Kursu ile başlayıp günümüzdekiArifiye Anadolu Öğretmen Lisesi'iyle yaşamını sürdüren (Köy Enstitüsü,İlköğretmen Okulu,Öğretmen Okulu,Öğretmen Lisesi,Meslek Yüksek Okulu...) Arifiye Eğitim Kurumlarından "geçen"lerin, 30 yıla yakındır buluştukları "Haziran'ın son Cumartesi" bu yıldan başlayarak 2018'e kadar Ramazan ayı içindedir.
Bu nedenle 2014 HAZİRAN BULUŞMASI 21 HAZİRAN CUMARTESİ günü gerçekleştirilecektir.
Bu karar, Arifiyeliler (Öğretmen Kurumları) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 19 Nisan 2014 tarihinde alındı.Toplantı öncesinde "tarih"le ilgili en geniş kesimden görüş-öneri alındı;yönetim kurulu toplantısına geniş katılım istendi.Toplantıya katılan arkadaşlarımız,öğretmenlerimiz ve Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü (1975-1976 mezunumuz) Sayın Nazmi ERMAN'ın katkıları bizi zenginleştirdi.
2015 ve sonraki yıllar için HAZİRAN BULUŞMASI tarihi,21 Haziran 2014'teki büyük toplantıda belirlenecektir.
21 Haziran Buluşması,saat 10.00'da okul bahçesinde başlayacaktır.
Okulumuzun Konferans salonundaki programı,yemekhane saolundaki "yemek"le sürecektir.
21 Haziran 2014 HAZİRAN BULUŞMASI'nin yönetim sorumluğu, Denek Yönetim Kurulu üyemiz Murat Keleşoğlu'ya yönetim kurulunca verildi. Öneri ve dileklerimizi Murat Keleşoğlu(05439057505)'ya iletebileceğiz.
30 yıla yakındır her Haziran'da büyük bir heyecanla okul bahçesindeki buluşmaya akın eden öğrenci ve tüm çalışanların (öğretmen,bahçıvan,memur,bekçi,teknisyen,doktor,aşçı,sağlıkçı..) coşkusunda daha büyük katılımla buluşmak için emek vereceğiz.Duyurunun yaygınlaşması amacıyla telefon,internet,afiş,yüz yüze görüşme... yöntemleriyle çaba gösterilecektir."

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı