Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu,

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda muhteşem bir program düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan kutlama etkinliğine halk ve siyasilerin ilgisi fazla oldu. Salon gelen misafirler için yeterli olmadı. Gelenlerin büyük bir kısmı salon dışında kaldılar.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akimder Başkanı ve meclis üyesi Abdurrahim Atmaca ve Akyazı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Yücel ve okul müdürleri kutlamayı ilgiyle izlediler.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kuran-ı Kerim Tilavet edildi. Okul Müdürü Recep SARIHAN açılış konuşması yaptı. Yine Din Kültürü Öğretmeni Muammer GÜLER, günün mana ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin okuduğu İngilizce hadisler, ilahiler, Kur’an-i Kerim Tilaveti,  keman ve ney dinletisi, sema gösterisi, tiyatro ve şiir dinletisi yapıldı. Hz Peygambere yazılan şiir ve kompozisyonlardan dereceye girenlere ödülleri verildi. 

Kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler:

1. Zehra Meyvalı (6-D)
2.Pınar Sert (5-D)

Şiir ve mektup dalında dereceye giren öğrenciler:

1. Ebru Peker (6-A)
2. Züleyha Deniz (5-E)
3. Beyzanur Öztürk (6-C)

Gelen davetlilere gülsuyu sunuldu. Hurma ikram edildi ve kırk hadis kitabı dağıtıldı. Salona girişte ki lobide Hz Peygamberi Hayatını anlatan 150den fazla kitap sergilendi. Öğrencilerin yapmış olduğu ebru ve hat sanatından örnekler ise gelenleri büyüledi.

İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği kutlu doğum programı gelenleri etkiledi. Gelen davetlileri salon almadı. Yüze yakın insan salon dışında kaldı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı