Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

İHH AKYAZI’DA ŞUBE AÇTI

Kısa adı İHH olan ve Filistin’den Arakan’a,

İHH AKYAZI’DA ŞUBE AÇTI

Haiti’den Tanzanya’ya, Bosna’ya tüm dünyanın yetimlerini kucaklayan yardım vakfı Akyazı şubesi törenle hizmete açıldı.

Akyazı Yağcılar Caddesi A-101 yanında hizmete açılan İHH’nın açılışı Belediye Başkanı Hasan Akcan, İHH İl Başkanı Ruhi Ademoğlu ve ilçe başkanı Emin Hakbayrak tarafından yapıldı.

Açılış öncesi konuşan İHH İl Başkanı Ruhi Ademoğlu 20 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak onların yanında yer alıyor ve en çok ta yetimler için dertleniyor, onlara güzel bir gelecek sağlamak için çalışıyor. Bugün 36 ülke ve bölgede 27.000 yetime destek olan vakfımız yetimler için barınacakları güvenli bir yuva, hastalandıklarında iyileşebilmeleri için ilaç, geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için eğitim imkânları sağlıyor. Şefkatle uzanan her el bir yetimin hayatını değiştiriyor, yüzünde tebessüm, gözlerinde umut oluyor… Bu kutlu vazifede sizlerin desteğiyle genişleyen ailemiz. Dünyanın yetimlerine şefkatle uzanan elleriniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Hasan Akcan da konuşmasında bu gibi yardım kuruluşlarını gönülden destekliyorum. Üzerimize düşen her türlü yardımı yapmaya hazırım. Dedi ve sizler bir yönden de bizim yükümüzü hafifletmiş oluyorsunuz dedi.

İHH Akyazı Şubesi İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur’un duasıyla açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası misafirlere ikramda bulunuldu.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı