Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKCAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKCAN MUHTARLARLA BULUŞTU

yerel seçimler sonrası Akyazı’ya yeni seçilen tüm muhtarlarla hem tanışmak ve kaynaşmak amacıyla  Akyazı Kenan Sofuoğlu aile parkında düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı’ya Akyazı’nın tüm mahalle muhtarları eksiksiz olarak katılırken Başkan Akcan tüm muhtarlarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Oldukça neşeli tanışma anlarının yaşandığı toplantıda Akyazı’nın tüm mahalle muhtarları mikrofonu eline alarak önce kendisini tanıttı ardından da Başkan Hasan Akcan’a ve diğer muhtarlara başarılar dileyerek seçilmiş olduğu mahalle yada belde ile ilgili Akyazı Belediyesinden  taleplerini dile getirdi.

Toplantıya katılan ve bir çoğu daha ilk kez muhtarlık görevine seçilen muhtarların heyecanlı ve istekli oldukları gözlerinden okunurken; Muhtarlar ayrıca düzenlenen tanışma toplantısında verilen kahvaltı’dan ötürü Başkan Hasan Akcan’a  teşekkür ettiler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Öncelikle bende tüm yeni seçilen muhtarlarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllar boyunca sizlerle birlikte uyum içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Hepinizin ne kadar azimli ve istekli olduğu, Akyazı’ya hizmet etmek için heyecanlı olduğu gözlerinizden anlaşılıyor. Allah bu azminizi ve isteğinizi daim eylesin rabbim işlerinizde ve hizmetlerinizde yar ve yardımcınız olsun. Ben sürekli olarak mahalle ziyaretlerimi sürdüreceğim halkımızın talep ve isteklerini tabii ki bir yandan sürekli bu ziyaret gezilerimde alacağım ama asıl siz değerli muhtarlarımız benim Akyazı’daki gören diğer gözüm, duyan diğer kulağım, hizmet uzatan bir elim olarak görevlerinizi sürdüreceksiniz mahalle yada beldenizdeki eksikleri ihtiyaçları her ne ise en kısa sürede karşılamaya çalışacağız. Akyazı güçlü bir ilçe ve Akyazı’nın gücü eksikleri gidermeye yeter Allahın yardımı sizlerin desteği ve uyumu birlik ve beraberliği ile çözemeyeceğimiz sorun inşallah kalmayacak. Ayrıca tüm muhtarlarımızı ve muhtarlıklarımızı daha modern hale getireceğiz teknolojinin bizlere verdiği yeni imkanlardan muhtarlarımızı da faydalandıracağız, bu sayede hem iletişim daha hızlı bir şekilde sağlanmış olacak hem de teknolojinin bizlere verdiği imkanlar nispetinde işlerimizi daha planlı ve programlı olarak yürüteceğiz bu duygu ve düşünceler ile toplantımıza katılan tüm muhtarlarımızı tekrar teşekkür ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde her bir muhtarımıza başarılar diliyorum  ” dedi.

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı