Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

BAŞKAN AKCAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan

 BAŞKAN AKCAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Sabah saatlerinde Akyazı çarşı içindeki esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileklerini iletti.

Sabahları oldukça erken saatlerde mesaisine başlayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı çarşı içerisindeki dükkanları tek tek gezerek, Hayırlı ve bereketli işler dileklerinde bulundu. Dolaştığı tüm işyerlerine bulunan çalışanlarla ve esnaflarla tek tek tokalaşan Başkan Hasan Akcan işyeri sahiplerinin talep ve isteklerini dikkatle dinleyerek not aldı.

Başkan Hasan Akcan’ı erken saatlerde esnaf ziyaretinde gören işyeri sahibi esnaflar ilk önce şaşırsalar da başkan’ın bu hoş ziyareti esnafın yüzünü güldürdü.

Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan “ Gün içerisinde halen yoğun bir şekilde devam eden hayırlı olsun ziyaretlerimiz sürmekte ve bunun dışında da iş akışımızın yoğun olması sebebiyle esnaflarımıza sabahın erken saatlerini ayırarak onlarında isteklerine kulak vermek istedik bu sebeple çarşı içinde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her gün sabah ezanı ile birlikte bir mahallemizde namazımızı kılıp mahalle sakinleri ile bir araya geliyor onların talepleri ve isteklerini dikkatle dinleyerek çözüm üretmek için gerekli plan ve programları yaparak görevimize başlıyoruz. Akyazı’mızı daha iyi yerlere getirmek için de çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz ”dedi

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı