Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

BAŞKAN HASAN AKCAN “5 YIL SONRA AKYAZI TANINMAYACAK KADAR GÜZELLEŞECEK”

Çiçeği burnunda belediye başkanı Hasan Akcan

 BAŞKAN HASAN AKCAN “5 YIL SONRA AKYAZI  TANINMAYACAK KADAR GÜZELLEŞECEK”

yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz’le birlikte belediyenin Kenan Sofuoğlu parkında sabah kahvaltısında Akyazı’da görev yapmakta olan basın mensupları ile bir araya geldi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Kahvaltıda konuşan başkan Akcan, yeni bir yönetim ve yeni bir anlayışla Akyazılı hemşehrilerimize hizmet için geldik dedi ve Akyazı’nın hem alan bakımından hem de nüfus bakımından büyüdüğüne dikkat çekerek seçim öncesi Akyazı’nın her tarafını karış karış gezdik ve sorunları yerinde gördük. Bu nedenle biz hazırlıklı olarak geldik ve Allahın izniyle gece ve gündüz demeden çalışmak suretiyle 5 yıl sonra getirdiğimiz hizmetlerle Akyazı’yı tanınmayacak kadar güzelleştireceğiz ve Akyazı’yı kültür ve turizm şehri haline getireceğiz dedi ve bunun sözünü verdi.

BASINDAN İSTEK

Belediye başkanı Hasan Akcan, biz Akyazı’mızı güzelleştirmek ve geliştirmek için gayret gösterirken siz değerli Akyazılı basın mensubu dostlarımıza da görevler düşmektedir. Hepimiz için en önemli görev Akyazılı olduğumuzu hiçbir zaman unutmamak olmalıdır. İlçemizin adını kötü konuma getirecek olan haberlerden kaçınmak lazımdır. İlçemizin her zaman iyiliklerle, güzelliklerle anılması hem sizleri hem de bizleri mutlu eder. Bu nedenle artık Akyazı her zaman iyiliklerle ve güzelliklerle anılabilmesi için hepimiz üzerimize düşen görevi ve özellikle de Akyazılılığımızı her zaman ön planda tutmamız lazım diyerek basın mensuplarının bu konuya duyarlı olmaları hususunda talepte bulundu.

GELEN DE AĞLIYOR GİDEN DE

Akyazı’nın suyu, havası ve cana yakın insanları ile her zaman ön planda olduğunu belirten belediye başkanı Hasan Akcan Akyazı’ya tayinle gelen kamu personelinin duyumları nedeniyle ağlayarak geldiğini, ancak görev yapıp bir başka yere tayin edilip de giderken gördüğü yakın ilgi, cana yakınlık nedenleriyle de yine ağlayarak gittiğini söyledi. İşte bizim bu güzelliklerimiz ve özelliklerimiz basın tarafından sürekli işlenmeli. Biz bunu istiyoruz dedi.

PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Seçim çalışmalarımızdan önce başlattığımız çalışmalarla hazırladığımız can alıcı projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bundan bütün hemşehrilerimiz emin olsunlar diyen belediye başkanı Hasan Akcan, biraz evvel de ifade ettiğim gibi projelerimizi hayata geçirdikçe Akyazı’mız güzelleşecek, güzelleştikçe de adımız dışarıya güzel yansıyacak ve bu güzel yansıma hepimize olumlu dönüş yapacak ve bu olumlu dönüşle neticesinde de İlçemiz her bakımdan kalkınmış ve gelişmiş bir İlçe konumuna gelecek dedi.

BASIN ADINA ÇİÇEK VERİLDİ

Gerçekleşen kahvaltıya katılan basın mensupları adına konuşan Salim Özyılmaz, Akyazı hepimizin. Akyazı’nın adının olumsuz olarak dışarıya yansımasını hiçbir basın mensubu istemez. Sizlerde çok çalışın ve güzel hizmetler getirin ki, bizde bu güzellikleri yazalım dedi ve basın mensupları adına başkan Hasan Akcan’a başarı dilekleri ile birlikte bir buket çiçek takdim etti. Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak’a çiçeği gazeteci Kenan Certel verirken diğer yardımcı Ünal Gündüz’e de Gönül Dostu takdim etti.

Belediye başkanı Hasan Akcan tarafından düzenlenen “basınla bir araya gelme” programı topluca fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı