Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

BAŞKAN HASAN AKCAN’A ZİYARETÇİ AKINI

Halkın sevgisini ve teveccühüyle

BAŞKAN HASAN AKCAN’A ZİYARETÇİ AKINI

 30 mart yerel seçimlerini büyük bir farkla kazanarak geçtiğimiz günlerde başkanlık mazbatasını alan ve Akyazı Belediye Başkanlık koltuğuna oturan  Başkan Hasan Akcan’a Başkanlık makamında hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyarete gelenler daire müdürleri ve resmi kurumlar arasında Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Emniyet Müdürü Bülent Ay, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı 22. ve 23 dönem milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Orman İşletme Müdürü Zekeriye Beyazlı, Akyazı Vergi dairesi müdürü Orhan Atlı, Mhp ilçe Başkanı Ahmet Birinci ile birlikte halen akın akın gelmeye devam eden ve yüzlerce vatandaş Başkan Hasan Akcan’ı ziyaret ederken bir çok daire müdürü, Esnaf ve oda başkanı ve resmi kurumlar başkan Akcan’a çiçek gönderdi.

Akyazılı vatandaşların sevgi gösterdiği ve ziyaretçilerin hiç bitmediği Akyazı Belediyesi hizmet binası başkanlık makamında  başkan Akcan’a hayırlı olsun ziyaretleri almaya devam ediyor . kendisini ziyarete gelen tüm misafirlere ikramda bulunup tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı ile ilgili beklentilerini istek talep ve şikayetleri not alarak  gelen talepler doğrultusunda hemen çözüm çalışmalarını başlatıyor.

Akyazı’daki görev ve amacının Akyazı’nın model bir ilçe olması yönünde olduğunu belirten Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kendisini ziyarete gelenlere Akyazı ile ilgili  olarak önümüzdeki yıllar içerisinde gerçekleştirmeyi hedeflediği ve bir çok yönü ile güzelleşecek modernleşecek Akyazı’dan da bahsetmeyi ihmal etmiyor. Öncelikli amacının Akyazı’nın daha yaşanabilir bir ilçe ve daha modernleşmiş hatlara sahip olması gerektiğinin de altını çizen Akcan “Akyazı’mızın eksiklerini ve acil çözüm bekleyen işlerini tek tek kısa zamanda çözeceğiz işimiz hizmet gücümüz millet olarak, sorun değil  çözüm üreten hizmet üreten bir anlayış ve yapıda Akyazı’yı güzel günler bekliyor” dedi.

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı