Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ŞİNASİ BAYRAKTAR’IN MUTLU GECESİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı

ŞİNASİ BAYRAKTAR’IN MUTLU GECESİ

 Şinasi Bayraktar küçük kızı Seda’yı da nişanlayarak mutluluğunu doruğa çıkartmış oldu.

Sapanca Özkum tesislerinde gerçekleşen nişan törenine kabalık davetli katıldı. Bir kez daha kayınpeder olmaya hazırlanan Şinasi Bayraktar ile eşi Derya Bayraktar ev sahibi olarak gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler ve mükemmel bir ev sahipliği örneği gösterdiler.

YÜZÜKLERİ AMCA BAYRAKTAR TAKTI

Gelin adayı Seda Bayraktar ile damat adayı Mehmet Sağkol’un nişan yüzüklerini Seda’nın amcası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar taktı. Yüzükleri takan amca Bayraktar, yaptığı konuşmada çocuklarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

BABAANNEDEN MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Seda Bayraktar’ın babaannesi Sevim Bayraktar’ın nişan yüzükleri takılırken gözlerinden yaşlar süzüldüğü gözlendi. Niye ağlıyorsun sorusuna ise “ Mutluluktan evladım” diyerek gözyaşları arasında mutluluklarında yaşandığını göstermiş oldu.

İLK DANS VE HALKOYUNLARI EKİBİ GÖSTERİSİ

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Seda ile Mehmet pistte ilk danslarını yaptılar. Yakınları da genç çifte eşlik ettiler. Geceye katılan Kafkas ekibinin gösterileri geceye katılanları adeta mest etti. Özellikle ekip oyuncularının parmak üstünde ki oyunları ise büyük alkış aldı.

Seda ile Mehmet’in nişan törenine çok kalabalık davetli katıldı.

Bayraktar ailesini kutluyor, genç çiftlere mutluluklar diliyoruz. BİZİM KYAZI

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı