Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

SİYASETTEKİ REKABET BİTTİ SAHADAKİ İSE DEVAM EDİYOR

Her hafta Fazlıoğlu tesislerinde karşı karşıya

SİYASETTEKİ REKABET BİTTİ SAHADAKİ İSE DEVAM EDİYOR

gelerek futbola olan tutkularını devam ettiren Akyazı’lı yaşlı olgunların bugünkü karşılaşmasında renkli dakikalar yaşandı.

Son aylarda siyaset arenasında  Nail Kahveci ile Hasan Akcan arasında yaşanan adaylık yarışını kaybederek başkan adaylığını rakibine kaptıran Nail Kahveci bugünkü karşılaşmada kaptanlığını yaptığı takımı ile kaptanlığını Hasan Akcan’ın yaptığı diğer takımı üstün bir oyundan sonra  4-2 yenmeyi başardı.

Maç yapılan esprileri, güzel hareketleri, atılan ve atılamayan golleri, Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın takım arkadaşlarına ve rakiplerine bağırması ile seyirciler hoş dakikalar yaşattı.

Başkan Alçan sahaya gelişinde ilk olarak Unutulmaz spor adamı Naci Fazlıoğlu’nun aynı saha içinde bulunan mezarını ziyaret edip duasını okudu.

Maçtan önce  Dr. Yaşar Yılmaz Belediye Başkanı seçilmesi dolayısı ile bir çiçek verdi ve kendisini tebrik etti. Dr. Yaşar  spor camiası olarak yanındayız mesajını da verdi.

Bu günkü Maçın seyirci profili de değişikti. Çoğunluğunu AKP’lilerin oluşturduğu kalabalık bir seyirci  başkanlarının maçını izlediler  ve bol bol alkışladılar.  

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı