Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

EVİNİN MERDİVENİNDE SALDIRIYA UĞRADI

Akyazı’nın Ömercikler Mahallesi 8041 numaralı sokakta

EVİNİN MERDİVENİNDE SALDIRIYA UĞRADI

 bulunan Kaplan Ap. No:17 D.3’de ikamet etmekte olan Bünyamin Morgül isimli şahıs 17 Mart günü akşamı saat 24.00 sıralarında rahatsızlanan eşini hastaneye götürmek için dairesinden dışarı çıkıp zemin kata indiğinde tanımadığı üç kişi tarafından saldırıya uğradığını ve bu saldırı neticesinde sol kolunun iki yerden kırıldığını söyledi.

POLİSE HABER VERDİM

Saldırının hemen akabinde üç kişi olduklarını gördüğüm saldırganların koşar adımlarla kaçtıklarını anlatan Bünyamin Morgül, durumu hemen polisi arayarak intikal ettirdiğini söyledi.

KAMERA KAYITLARI

Saldırı bilgisini alan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hiç zaman geçirmeden evine geldiğini de ve gerekli incelemeleri yaptığını söyleyen Bünyamin Morgül, etraftaki mobese kameralarından yararlanarak saldıran üç kişinin görüntülerini bulduklarını, ancak o görüntülerden faillerin kimliklerinin tespit edilemediğini bu nedenle kendisine saldıranların halen bulunamadığını söyledi.

SAVCILIĞA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM

 Evli ve üç çocuk babası olduğunu ve Akyazı’da bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, kimseyle bir alış verişinin de olmadığını söyleyen Bünyamin Morgül, herkesi severim herkes de beni sever. Kimseye kötülüğüm olmadığı gibi herkese iyilik yapmak için gayret gösteririm. Bu nedenle faillerin mutlak surette bulunmasını istiyorum. Cumhuriyet Başsavcımızdan da, Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Polislerimizden de faillerin bulunması için destek istiyorum ve bu nedenle bugün Başsavcılığımıza gelip suç duyurusunda bulundum ve kendisinden yardım talep ettim dedi.  

   

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı