Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

HASAN AKCAN GÖREVİNE BAŞLADI

30 Mart günü yapılan mahalli seçimlerde

HASAN AKCAN GÖREVİNE BAŞLADI

rakiplerine fark atarak belediye başkanlığını kazanan Hasan Akcan, dün saat 14.30 sıralarında ekibiyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelerek düzenlenen mini bir törenle mazbatasını aldı ve Belediye binasına gelerek eski başkan Yaşar Yazıcıdan görevi devir aldı.

BELEDİYEDE DUA VE TÖREN

Belediye başkanı Hasan Akcan meclis üyesi arkadaşları ile birlikte mazbatalarını aldıktan sonra belediye binasına geldi ve belediyede çalışan daire müdür ve memurları tarafından dışarıda karşılandı ve kendisine bir bayan memur tarafından çiçek takdim edildi.

Sırada olan tüm müdür ve memurla tokalaşan yeni Belediye başkanı Hasan Akcan, kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Akcan konuşmasında kendisine destek olanlara teşekkür etti ve adil bir yönetim göstereceği sözünü verdi.

Adapazarı’ndan bu tören için özel olarak getirtilen Adem Şener hocanın biraz da uzun süren duasının ardından Başkan Akcan, meclis üyeleri ile AKP İlçe yönetim kurulu başkan ve yönetimi birlikte belediye binasına girerek başkanlık Odasına geldiler.

YAŞAR YAZICI KARŞILADI

Yeni başkan Hasan Akcan’ı başkanlık makam odasında eski başkan Yaşar Yazıcı gayet samimi bir şekilde karşıladı ve Yazıcı yeni başkan Akcan’ı çiçek takdim etti.

Karşılama sonrasında yaptığı konuşmada Yazıcı şunları söyledi “ Başkanımıza başta ben olmak üzere herkesin sahip çıkmasını istiyorum. Yapacağı hizmetlerde onun yanında yer alırsak bundan Akyazı karlı çıkacaktır” dedi.

ÖNCE MÜHÜR SONRA PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

Belediye eski başkanı Yaşar Yazıcı konuşmasının ardından belediye mührünü yeni başkan Hasan Akcan’a takdim etti. Akcan’da Yazıcıya hizmetlerinden dolayı bir plaket takdiminde bulundu.

Eski başkan Yaşar Yazıcı daha sonra birlikte çalıştığı başkan yardımcıları Ayhan Balcı ile Ünal Gündüz’e birer plaket verdi ve kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AKCAN KOLTUĞA OTURDU

Karşılıklı plaket takdimlerinin ardından Yaşar Yazıcı ve eski meclis üyeleri yeni başkan Hasan Akcan’a başarı dileyerek vedalaştı. Vedalaşmanın ardından yeni başkan Akcan’da alkışlar eşliğinde makam koltuğuna oturdu.

Belediye başkanı Hasan Akcan’ın göreve başlamasına ilişkin düzenlenen tören fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı