Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AŞIRI HIZ FELAKET GETİRDİ 2 ÖLÜ 1 YARALI

Akyazı Kuzuluk beldesinde gece saat 04.00

AŞIRI HIZ FELAKET GETİRDİ 2 ÖLÜ 1 YARALI

 civarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı

Edinilen bilgilere göre D 140 Karayolu Akyazı Kuzuluk beldesi eski belediye yakınlarında içerisinde 3 kişinin bulunduğu Fatih Şakır idaresindeki 54 H 9645 plaklı Otomobil aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra bahçe duvarını aşarak ağaçları kırıp yaklaşık 60 metre ilerideki bir evin bahçesine düştü.

Çarpmanın etkisiyle Otomobilde savrulan sürücü Fatih Şakır 5 metre uzaklığa, Otomobilde yolcu olarak bulunan Yusuf Cin 2 katlı evin 2. katındaki balkona fırladı.

Otomobilden yaralı olarak kurtulan Mustafa Yazıcı ise yolda durdurduğu Tır ile Akyazı Devlet Hastanesine gitti.

Olay yerine gelen Jandarma ve 112 Ambulans Sağlık ekipleri burada Fatih Şakır ve Yusuf Cin’in cansız cesedi ile karşılaştı.

 Kazada hayatını kaybeden Yusuf Cin’in Altındere eski Muhtarı Metin Cin’in oğlu, sürücü Fatih Şakır’ın Altındere beldesinde Kemence ustası olduğu, kazadan yaralı kurtulan Mustafa Yazıcı’nın ise Petrolcü Yaşar Yazıcı’nın oğlu olduğu bildirildi.

Kazada hayatını kaybeden Yusuf Cin ve Fatih Şakır’ın cenazeleri Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralı Mustafa Yazıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı