Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİ YENİ BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Geçtiğimiz aylarda tamamlanarak

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİ YENİ BİNASI TÖRENLE AÇILDI

 hizmete açılan Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binası bugün törenle açıldı.

Akyazı Madanoğlu Ortaokulu karşısında yapımı tamamlandıktan sonra içerisinde kooperatif hizmet binası, sinema salonu, kafeterya ve dükkanları bulunduğu yeni hizmet binası Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı ve diğer protokol tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Kooperatif binasının açılışında konuşan kooperatif başkanı Ahmet Durmuş “Yapmış olduğumuz Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin ortaklarının binasının açılışını yapmış bulunuyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok. Eser kendini gösteriyor” dedi.

Başkan Durmuş’un ardından Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı konuşmasını yaptı. Ballı; “Tarihimizde esnaflarımız ne yapıyordu? Kendisindeki malı değil de, daha iyi malı tavsiye ediyordu. Demek ki esnaflık bir ahlak işi, bir hizmet işidir. İnsan ölür, kalır eseri demişler. Bu yapılan eser için başkanımıza ve yönetim kuruluna tebriklerimi iletiyorum” dedi.

Son konuşmayı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı konuşmasını yaptı. Yazıcı; “Öncelikle bu eser tüm Akyazı’ya hayırlı olsun. İnşallah bu benzeri eserlerin artan bir hızla devam etmesi gerekir” dedi.

Konuşmaların ardından kooperatif binasının açılış kurdelesini Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Kooperatif başkanı Ahmet Durmuş beraber kesti ve yeni hizmet binası gezildi.

MALİ KONGRE

Açılıştan sonra protokol ve ortaklar binadaki sinema salonuna geçerek mali kongreye katıldılar.

Divan Başkanlığını Ali Yılmaz, katiplikleri Hüseyin Yazıcı ve Sait Kozba’nın yaptığı mali kongrede raporların okunması ve ibra edilmesinin ardından  konuşmalara geçildi.

Halk Bank Bölge Müdürü, Akyazı Belediye Başkanı ve Akyazı Kaymakamı konuşmalarında böyle bir binayı Akyazıya kazandıran yönetim kurulu ve Başkanı Ahmet Durmuş’u tebrik ettiler.

Mali kongrenin sonunda söz alan Başkan Ahmet Durmuş bu bina bizim en büyük hayalimizdi bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığımız bu günde bizlerle birlikte olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim dedi.

Kongrenin sona ermesinin ardından toplantıya katılanlara yemek ikramı yapıldı.

Açılış programına Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Belediye Başkanı yaşar Yazıcı, HalkBank bölge müdürü, MHP İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, MHP Belediye Başkan Adayı Bahattin Dertlioğlu, oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı