Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZI’NIN İLK BAYAN MUHTAR ADAYI

Akyazı mahalli seçimler dolayısı

AKYAZI’NIN İLK BAYAN MUHTAR ADAYI

 bir ilki daha yaşadı. Muhtar adayları birer birer adaylıklarını açıklarken şimdiye kadar Akyazı’da hiç olmamış bir aday bayan aday muhtar olmak için adaylığını açıkladı.

Halen Konuralp Mahallesinde ikamet eden Hülya Aydın aynı mahalleden muhtar adayı olduğunu kamu oyuna duyurdu.

Konuralp Mahallesi Muhtar adayı Hülya Aydın “masa başında değil yanınızda ve yerinde hizmet” sloganı ile muhtar adayı olduğunu ilan ederken mahalle halkı bu görevi bana verirse mahallemizin tüm sorunlarını ve halkımızın taleplerini de dikkate alarak Konuralp mahallesinin hak ettiği tüm hizmetleri yapmaya yaptırmaya talibim. Dedi.

Hülya Aydın bu nedenle 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak seçimde Konuralp mahallesindeki tüm vatandaşlarımızın destek vererek bir ilkin daha gerçekleşmesine vesile olmalarını istedi.

HÜLYA AYDIN KİMDİR?

1965 YILINDA Akyazı da doğdu ilk orta ve lise tahsilini Akyazı da yaptı. Anadolu üniversitesi iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldu.1999-2014 yılları arasında Akyazı milli eğitim müdürlüğüne bağlı ilköğretim okullarında  vekil öğretmenlik yaptı. Hülya Aydın halen Akyazı Paris İlkokulunda vekil öğretmen olarak görevini yürütmektedir. Aydın evli ve üç çocuk annesi. 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı