Eğitim
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ŞEHİT YÜZBAŞIDA YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE HOŞ GELDİNİZ KAHVALTISI

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi

ŞEHİT YÜZBAŞIDA YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE HOŞ GELDİNİZ KAHVALTISI

 Öğretmenleri Okullarına bu yıl yeni atanan öğretmen arkadaşları için bir hoş geldiniz kahvaltısı düzenledi.

Öğle arası okul mutfağında düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısına okulun yeni ve eski öğretmenleri katıldı.

Okulun bayan öğretmenleri güzel bir misafirperverlik örneği göstererek okula yeni gelen yeni arkadaşlarını en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içinde bulundular.

Kahvaltı arasında her öğretmen kendini tanıttı ve eskiler yeni arkadaşlarına hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini sundular.

Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer  bu yıl okulumuza 14 yeni öğretmen atandığını belirterek yeni ve eski arkadaşlarımızı tanıştırmak ve en kısa sürede kaynaşmalarını sağlamak amacı ile her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğumuz  bu gibi birlikteliklerimizden birini de bu gün düzenledik. Mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımızın ilk heyecanlarını üzerlerinden atmaları için onları motive etmeye çalıştık. Bu birlikteliklerimiz, aramızda oluşacak sevgi saygı ve güven ortamı okulumuzdaki başarıyı da olumlu yönde etkileyecektir. Bu duygularla yeni gelen arkadaşlarıma tekrar hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum Dedi.

Kahvaltı sonrası okula yeni atanan öğretmenler kendilerine gösterilen bu sıcak karşılama dolayısı ile teşekkürlerini ifade ederken okul kapısında tam kadro bir hatıra fotoğraf çektirilerek derslere girildi.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı