giyecek, hasta bezi, sıcak yemek, düşkünlere evlerinde temizlik, bakım hizmetleri bugünlerde de aksatılmadan ve aralıksız olar sürdürülüyor.
İhtiyaç sahibi olanların sayısal bakımdan hayli fazla olduklarına dikkat çeken belediye başkan yardımcısı Ayhan Balcı, bize müracaat edenlere elimizde olanları hemen kendilerine veriyoruz. Olmayanları da kısa zamanda tedarik edip kendilerine ulaştırıyoruz dedi.
Sosyal yardımlardan sorumlu personelin gece gündüz demeden çalıştıklarına da dikkat çeken Balcı, hastaların tedavileri şayet il içinde ya da dışında herhangi bir sağlık kuruluşunda yapılacaksa Sosyal Hizmetler müdürlüğümüze ait araçlarla o hastalarımızı tedavi olacakları sağlık kuruluşlarına götürüp tedavilerine müteakip de evlerine geri getiriyoruz dedi.
Ocak ayı içerisinde belediyenin sosyal amaçlı olarak müracaat eden 33 kişiye de ayrıca talepleri doğrultusunda yiyecek, giyecek, bakım ve temizlik hizmetleri götürdüklerini belirten belediye başkan yardımcısı Ayhan Balcı, bu tür sosyal amaçlı yardım ve desteklerin sürekli olarak devam edeceğini de sözleri ekledi.
|